O nama

Pop’s Caffe & Food

Pop’s Caffe & Food konceptualno je nešto sasvim novo na prostoru u kojem se nalazi. Na raskrsnci izmedju grada Tešnja (8km), Doboja i Maglaja (10 km), Jelaha (3 km), Teslića (15 km) u mjesto Žabljak opština Usora svojom ponudom proizvoda i ambijentom za veoma kratko vrijeme postao je prepoznatljiv brend za sva gore navedena mjesta a nije strano da je lokacija „must have“ za sve one koji po prvi put dolaze u pomenutu regiju.

Za veoma kratko vrijeme uspjeli smo da se izdvojimo iz standarne ponude restorana i objekata brze hrane gdje smo na nama svojstven način s puno ljubavi i pažnje pripremili preko 30 različitih proizvoda za svačiji ukus. Od slanih jela visoko kvalitetnog mesa do slastica koje su nezaobilazan proizvod naših gostiju.

Svaki gram hrane, gram ljubavi
U svaki gram našeg proizvoda koji se priprema u našoj kuhinji uloženo je mnogo truda i ljubavi što je za veoma kratko vrijeme prepoznato od naših već vjernih posjetitelja i to je ono čime se posebno ponosimo. U to ime, konstantno radimo na uvođenju novih proizvoda jednako kvalitetnih i provjerenih a isto tako zadržavamo one zbog kojih naši gosti nam se stalno vraćaju.

Dođite i uvjerite se

Pozivamo Vas ukoliko još niste posjetili naš čarobni kutak na adresi Žabljak bb, Opština Usora da to učinite i da nam javite Vaše utiske. Veoma nam je bitan Vaš feedback i cijenimo pohvale, kritike i sugestije pa makar one bile male kao mrvice, nama mnogo znače da budemo bolji i još kvalitetniji.

S ljubavlju, Vaš Pop’s Caffe & Food